Vi har fået en flyvende start med Chokoevents.

På de fleste af vores kurser laver vi dels en anonym feedback ved afslutningen af kurset.

Vi gør det anonymt for at få så ærlig en tilbagemelding som muligt, så vi kontinuerligt kan forbedre oplevelsen ved at være på kursus hos os.

I skrivende stund er den gennemsnitlige evalueringskarakter 9,39 ud af 10. Dette er vi ekstremt stolte af, og vil gøre vores yderste for at bibeholde det høje niveau.

Vi bliver ekstra glade når vores deltagere skriver en decideret anmeldelse.
Nedenfor kan i se nogle stykker!

Chokoladekursus for begyndere hos Martin.
Et dejligt hyggeligt kursus i hjemlige omgivelser, med plads til alle. Martin er en god underviser, som giver sig tid til grundig mundtlig forklaring, samt at vise tingene, når dette kræves.
Tre ord som beskriver kurset, er lærerigt, spændende og sjovt, ikke mindst for ens smagsløg.
Kurset kan på det varmeste anbefales til alle…..

Frederikke Andersen

Inspirerende, motiverende og med en dejlig masse praktik.

Vi var på Chokoevents weekend kursus i februar 2024. Kurset var et begynder kursus, hvor vi blev introduceret til chokolade, både den gængse viden med temperaturer og arbejdsgange, men også de mere nørdede sider og dermed en grundig forståelse for hvorfor processernes udførelse er så vigtig.

Da vi efter kurset pakkede sammen og kørte hjem var det med “rygsækken” fyldt med viden, opskrifter, gå på mod og lyst til at tage hjem og lave meget mere chokolade.
Vi anbefaler gerne kurser udført af Chokoevents og den inspirerende underviser, Martin. Hans glade sind, store viden og evnen til at lade os træne og øve os, med support er uvurderlig.

Vi glæder os meget til et opfølgningskursus eller eventuelt et event hvor vi deltagere kan mødes og inspirere hinanden yderligere, mens vi suger lidt mere af Martins enorme viden.

Mette og Lennart Dreier

Anmeldelse af Chokoladekursus. Weekenden d. 10.11/2. 2024 deltog jeg i et chokoladekursus hos Chokoevents.dk ledet af Martin Bech. Som total nybegynder udi chokoladens verden, var det en fantastisk oplevelse. Chokolade er jo pludselig ikke bare chokolade i gængs forstand – chokolade er en verden for sig. Vi blev taget igennem chokoladens vugge frem til den himmerigsmundfuld det er at indtage sit første stykke hjemmelavet chokolade med det lækreste fyld. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Martin Bech og hans evne til lære alle at kreere de lækreste fyldte chokolader. Tak for et helt fantastisk kursus.

Pia Pedersen, Slagelse

Organisationen FDDB skaber sociale arrangementer for folk med betydeligt synstab og høretab. Denne gang fik os unge medlemmer mulighed for at prøve kræfter med at støbe fyldte chokolader. Noget som de fleste af os ikke har prøvet før, men vi gik stadig til opgaven med optimisme og gåpåmod.
Ungdomsudvalget i FDDB havde besluttet at vi skulle lave chokolade og fik kontakt til Martin.
Martin er en engageret underviser der kan sit kram om fysikken bag og virkelig kan nørde med alle aspekter af chokoladen.
Vi synes i hvert fald at det var spændende, især da vi fik chokoladen mellem fingrene. Martin gjorde ikke forskel på at vi havde høretab, synstab, blind eller døv, men underviste som han plejede og det fungerede perfekt. Han talte på en forståelig måde, hvor vi alle kunne være med.
Vores udfordringer satte ikke en stopper for hverken at temperere chokolade eller støbe det i formen, og alle kom hjem med en fin lille æske chokolade, de selv havde lavet, hvis de ikke havde spist den inden.
Jacob Hansen

Medarrangør, Foreningen Danske Døvblinde

Et fantastisk kursus Weekend den 13-14 april var jeg på kursus ved Martin I fyldte chokolade Vi arbejde med at smelte chokolade og få den rette temperatur, og hvorfor det har så stor en betydning. Fantastisk teori og praktisk. Vi fik vist hvordan vi skulle lave det, og vi skulle selv gøre det. Vi lavede selv alt fyldet, med kyndig vejledning. Og vi fik kyndig vejledning til pynt af chokoladen. Et fantastisk kursus. Godt klædt på til at prøve selv Jeg har idag den 15.april bestilt materiale til det. Kan helt klar anbefales, det var hver en krone værd.

Kirsten Dideriksen, Esbjerg

Et chokoladekursus til dem der vil lære grundprincipper fra bunden. Det er et weekend kursus men tiden går hurtigt da der er nok at se til, man kan se frem til at lære temperering af chokolade og en go del teori om hvorfor det virker og hvorfor det ikke virker, hvis man gider nørde bare lidt kan man suge utroligt meget viden til sig og lære nogle ting man ikke kan læse sig til. Så hvis du har forsøgt uden held eller med minimal held med chokolade så er det bare komme afsted slå lyttelapperne ud og dyk ned chokoladens forunderlige verden, kurset giver rigtige gode værktøjer til at gå i krig derhjemme.

Søren Pedersen, Gredstedbro

Jeg er lige kommet hjem efter at have været på det mest fantastiske chokolade kursus hele weekenden. 8 timer lørdag og 6 timer søndag. Aldrig havde jeg troet der var så mange aspekter og finurligheder i det at lave chokolade. Jeg er blevet proppet med viden hele weekenden og jeg er ovenud begejstret men også træt helt ind til knoglerne både i hoved og krop. Vores underviser Martin var virkelig chokolade nørd og sindsygt dygtig til sit fag og det gjorde at vi allesammen gik derfra med både stor viden og mod på at lave mere. Jeg vil sige til ALLE der bare er det mindste i tvivl: GØR DET! Du vil ikke fortryde.

Ida Guldborg Høyer, Bramming

Jeg deltog i det to-dages chokoladekursus, som strakte sig over 8 timer den første dag og 6 timer dagen efter – og jeg må sige, det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Kurset gav os ikke blot muligheden for at lære om chokoladens opbygning og hvorfor den opnår sin karakteristiske glans, men det gav os også en dybdegående forståelse for kakaosmør og de forskellige fyld og farver, der kan anvendes i chokoladeproduktion. Der var masser af ny viden at suge til sig og jeg følte virkelig, at jeg forlod kurset med en langt større forståelse for chokoladehåndværket. Det, der virkelig gjorde kurset specielt, var den store mængde praktisk arbejde, vi fik lov til at udføre. Vi fik rig mulighed for at arbejde med forme og eksperimentere med forskellige teknikker, hvilket virkelig styrkede vores færdigheder og tillod os at udtrykke vores kreativitet. Et andet højdepunkt ved kurset var det fantastiske samarbejde mellem kursisterne. Det var dejligt at se, hvordan vi alle delte vores viden og erfaringer og støttede hinanden gennem hele processen. Jeg er taknemmelig for de venskaber, jeg dannede under kurset og jeg ser frem til at fortsætte med at udforske verdenen af chokolade sammen med dem. Alt i alt var dette chokoladekursus en uforglemmelig oplevelse og jeg vil varmt anbefale det til alle chokoladeentusiaster derude. Hvis der nogensinde bliver arrangeret et lignende kursus, vil jeg uden tvivl være den første til at melde mig til! Tusind tak til arrangørerne for at give os denne vidunderlige mulighed for at lære og skabe sammen. Det var en oplevelse, jeg sent vil glemme.

Carina Pedersen, Ribe

Jeg deltog i Martins weekend chokolade kursus den 13-14 april her fik jeg lært hvad der sker med chokoladen ved de forskellige temperatur, og hvor vigtige chokolade krystaller er, det gav mig en stor forståelse for processen. Vi blev også præsenteret for mange forskellige former for dekoration af chokoladen, det kan være meget simpelt og se fantastisk ud. Jeg kan kun varmt anbefale alle der har lyst til at lave fyldte chokolader til at deltage i Martins chokolade kurser.

Janne Cramer, Tørring

Chokolade kursus :

Et super lærerigt kursus som forløber sig over en hel weekend og vil man lære lidt om chokolade , så er et weekend kursus hos Martin Bech helt klart tiden og ikke mindst pengene værd .

Dog er sådan et kursus kun et godt kig ind i chokoladens verden , man hører om en ny verden , hvis ikke man har prøvet at arbejde med chokolade før , man bliver selvfølgelig ikke verdensmester på en weekend , men man får et godt indblik og nogle gode værktøjer med i bagagen hos Martin Bech som er yderst kompetent inden for området og der forklares og fortælles godt og grundig hele forløbet igennem ….

Heinrich Nielsen

Få tips og tricks, og besked når der oprettes nye kurser

Få tips og tricks, og besked når der oprettes nye kurser

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du besked om nye kurser, små historier om chokolade, måske en opskrift eller lignende.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev