Hvornår

28/09/2024 - 29/09/2024    
10:00 - 18:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Rosenvænget 3, 5492 Vissenbjerg
Rosenvænget 3, Vissenbjerg, 5492, Fyn
<!-- X was here

Begivenhedstype

-->
Kort utilgængelig

Forvent ca. 8 timer lørdag.
Og ca. 6 timer søndag.

Jeg forklarer / demonstrere – I udfører selv, under supervision, for sådan lærer I mest.

I kommer alle til at have ansvaret for 4 forme hver, som vi arbejder med igennem kurset.
Chokoladerne der bliver produceret deler i med hinanden. Og dermed burde i være sikret minimum 500gr chokolader med hjem, men oftest op til 1kg.

Medbring godt humør, gode sko, du kommer til at stå en del når du arbejder med chokoladen.

Alt værktøj, forme, chokolade og øvrige ingredienser, stiller jeg til rådighed.

Der skal være et minimum af 5 deltagere. Opnåes dette ikke, senest 7 dage før kursusstart, tilbagebetales depositum – og kurset aflyses.

Dag 1

Intro til chokolade
Smagsprøver og historie
Gennemgang af udstyr
Valg af forme
Vask og rensning af forme, herunder “religion”.
Chokoladekrystaller teori
Valg af termometre
Temperering – vi gennemgår forskellige metoder til temperering
Støbe skaller 1
Dekoration af chokolader
– chokolade i chokolade
– Chokolade farve
– Airbrush (har du en selv, så tag den med, så kan vi gennemgå den, så du kan blive mere fortrolig med den)
– Transfersheets
– Brug af chokolade til kagepynt
Tempering 2 – faldgrupper
Støbe skaller 2

Der vil være løbende mulighed for spørgsmål og små pauser undervejs.

Dag 2

Typer af fyld
Noget om sukker
Vand aktivitet i fyld
Produktion af forskelligt fyld
Metoder til lukning
Vi fylder og lukker
Oprydning
Opsummering og spørgsmål
Opdeling af produceret chokolade
Noget om opbevaring
Noget om indkøb
Tak for denne gang

 

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.

Få tips og tricks, og besked når der oprettes nye kurser

Få tips og tricks, og besked når der oprettes nye kurser

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du besked om nye kurser, små historier om chokolade, måske en opskrift eller lignende.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev